Cum sa faci 2019 de un miliard

Cum sa faci 2019 de un miliard

Suntem din nou la început de an. Măi ce lupte, măi ce greu și măi ce frumos sa primit!
Inainte sa trec la cum sa faci anul 2019 de un miliard, as dori sa impart cateva puncte despre cum sa nu facem 2019 de c#cat:

1. Da copiii la scoala care ti-o poti permite financiar – pretul scump a scolii nu garanteaza rezultatul. Principalul sa frecventeze o scoala cu pret accesibil. Ia chirie sau ipoteca pe care o poti achita convenient. Nu trai in casa pe care iti vine greu sa o platesti.
3. Un barbat a carui nevasta e gravida, are noua luni sa se pregateasca, aceeasi situatie e in cazul sotiei gravide. Ei trebue sa se pregateasca chiar si pentru cazurile extreme si dificile si sa ceara ajutor doar cand nu pot sa satisfaca cerintele planificate.
4. Multe din problemele din viata noastra nu apar pur si simplu din aer, daca nu ai propria casa, ai o luna pentru ca sa achiti chiria… Asa ca nu e o urgenta ci ceva care prevezi din timp
5. Hai sa planificam viata noastra in dependenta de posibilitatile noastre. Cheltue mai putin si salveaza mai mult.
6. Sunt mame care cumpara mancare pentru copiii sai in fiece dimineata inainte de scoala sau chiar pentru toata familia, posibil e mai ieftin sa pregatesti?
7. Sunt persoane care nu castiga mult dar mentin abonamente scumpe caci suna si arata bine in fata altora caci arata frumos/bogat/luxos. Deseori poti sa beneficiezi de aceleasi servicii mai ieftin sau chiar nu sunt necesare deloc.
8. Mancarea sanatoasa si miscarea garanteaza o posibilitate mai mica de a merge la spital in viitorul apropiat.
9. Foloseste momentul fructelor si legumelor in sezon – e mai ieftin si poti sa faci pregatiri pentru viitor.
10. Nu copia viata vecinului, ea are salariul mare si sotul ei e “om mare”.
11. Moda se schimba mereu si nu o mai ajungi daca te fugaresti dupa ea. Hainele curate, calcate si parul ingrijit e ceea ce are nevoie o persoana sa arate decent si credibil.
12. Mentine un numar de prieteni mic dar care adauga valoare vietii tale.
13. Pune pret pe valori umane – integritatea si spiritualitate.
14. Planificarea e cheia succesului. Daca nu reusesti sa planifici atunci planifici sa nu reusesti.
15. Nu sunt premii pentru familia cea mai scump imbracata – nu cheltui in zadar.
16. Nu intra in competitie cu cineva – doar cu sine.

Cand am fixat cureaua pentru a nu cadea, putem sa ne focusam la crestere…

Orice problema sau dorința mi-o pun ca încercare, ca un joc: e chiar greu și nu prea se poate de făcut după cum zic ‘specialistii’, dar dacă o sa încerc din toată inima?

Cam așa m-am pornit in Marea Britanie când eram fără bani și fără documente.
Cam așa m-am pornit sa fac o afacere in imobiliare in Londra, începând fără bani și fără experiența ca sa ajungem la o companie de un rulaj de multe milioane.
Cam așa am pornit sa scriu prima mea carte când am ieșit din închisoare fara bani, lucru sau casă sa trăiesc.
Cam așa am creat firma mea de publicație și am publicat 9 carti cand alte firme de publicație nu acceptau sa publice prima mea carte ‘Pe cont propriu’, atunci in limba engleză ‘No one’s business’.
Cam așa am creat comunitatea Uncagex vorbind la seminare in toată lumea pe când aveam frica sa vorbesc in fața clasei din cauza dificultatilor de vorbire.
Dar cele mai mari încercări sunt încă înainte – lupta continua in fiece zi. In fiece zi e o lupta a conștientei cu creierul care dorește comfort și siguranța, ceea ce in legile universului e moartea. Fiind ca in univers totul se mișcă, totul vibrează, totul se schimba.

Prin evenimentele Uncagex împart cu cei care vin, metodele și practicile pe care le folosesc sa merg înainte. La momentul de fata, sfârșitul 2018, membri și comunități activi sunt in Chisinau, Paris, Tunis și Londra

De fiece data când mi-am luat soarta in mâini pentru a realiza ceva, s-a dovedit sa fie cu rezultat. Anul 2018 și evenimentele desfășurate mai e încă o dovada ce am reusit,ca ceea a lucrat pentru mine, lucrează si pentru alții.

Sute de oameni au fost atinși de mesajul Uncagex in anul 2018 și in 2019 o sa înmulțim aceasta in zece.

Aici ceva pareri a unor care au fost deja la Uncagex:

Vadim Turcanu Uncage Experience London

Respect și apreciere celor membri care și-au cucerit fricile și au făcut schimbări spre bine in viața personală și profesională in 2018 pe care oamenii de-obicei iau ani sa le manifeste:

Din toți membri am ales câțiva pe care am decis sa’i menționezi aici pentru realizările lor curajoase pe care au dorit sa le împartă. Toți ceilalți, care sunt pe cale de transformare, vor fi aici la sfârșitul anului 2019.

Oscarul Uncagex anul acesta a luat Ana Daud pentru realizarea visului sau prin piesa ‘I’m Woman’ care si-a facut premiera in Decembrie 2018 in Londra

Ana Daud

Treiler la piest #imwomanplay

RENDER v4 from INFINITYCINEMA.NET on Vimeo.

“Uncagex conducted by Vadim Turcanu has been one the most amazing transformational experiences in my life, feeling like a Phoenix reborn from ashes🔥
In one year from the event

1. I created my theatre company « Unbroken Angels »
2. With the support of UncageX we created a powerful one solo show « I’m Woman » which aims to raise awareness about the consequences of abuse
3. Helped me to gain self confidence
4. Helped me to improve my relashioniships
5. Helped me to improve communication and to have meaningful relashionships and discussions
6. Helped me to always get what i want
7. Helped me to start treating myself better
8. Helped me to have confidence in the unknown
9. Helped me to enjoy life
10. Helped me to not be afraid to dream big , and that everything is possible with with dedication and passion!
Having no words to thank you Vadim Turcanu and UncageX Experience🏆 for this life changing opportunity!”
Ana Daud

Alexei Prepelita

AIRONTeam – firma cu capacitati enorme, planuri frumoase si potential extraordinar (Fondatori- Alexei Prepelita si Oleg Nastas)

“2018 a fost un an colorat pentru mine.. as putea spune chiar revolutionar. Multeee schimbari .. multe piedici .. multe provocari .. responsabilitati.. greutati .. bucurii.. frici depasite .. prietenii… contacte .. discutii complicate.. emotii multe.. grele si usoare.. negative dar si pozitive.. Si analizand toate aceste evenimente, direct sau indirect au fost legate de UncageX.
… ca o paranteza..despre mine..am o traditie in ultimii 8 ani, fiind in ajun de An Nou imi scriu tot ce am realizat, atat material cat si nematerial in anul care a trecut dar si ceea ce imi propun sa realizez in anul care vine. Cumva, am gasit manuscrisele mele din anii trecuti si am observat ca multe asa numitele dorinte/planuri/task-uri prin magie chiar s-au realizat.. de exemplu:

In 2015 sciam ca imi doresc sa am compania/firma mea in London si uite ca in 2018 deja de un an am compania mea AIRON Team in London care continue sa se dezvolte .. am reusit sa il aduc mai aproape pe Oleg partenerul meu, care aproximativ un an a lucrat de la distanta.. si fara care nu am misca tot inainte asa repede.. de acum avem 7 colegi.. am reusit sa realizam zeci de proiecte printre care cateva foarte provocative pentru care am primit recomandari de la clientii nostri .. si continuam sa luam provocarile care ne le ofera Universul 🙂

Sau, tot in 2015 m-ai scriam – “sa fiu membru a unei comunitati de Like-minded people “ iar in 2016 am reformulat ca aceasta comunitate sa fie cu oameni din Moldova.. 🙂
In acelasi an imi doream sa-mi gasesc un Mentor, o persoana care m-ar indruma in drumul pe care mi l-am ales. Aici ma ajuta Vadim cu multa munca individuala prin care setam scopuri, alegem strategii, formulam si construim “road map-ul” pe care trebuie sa il parcurg folosing instrumentele pe care mi le propune.. carti, exercitii, provocari, contacte, networking-uri, training-uri si masterclassuri.

O alta dorinta de a mea era legata de relatia mea romantica – sa fiu in unison cu EA, sa fie calm, comod si “cald” pe suflet. Sa ne comunicam tot asa incat cateodata sa nu fie nevoie de cuvinte. Sa avem aceleasi interese si sa continuam sa ne dezvoltam impreuna, sa invatam sa ne primim imperfectiunile si sa le tratam cu respect si admiratie.. si acum pot sa spun.. DA ..sunt foarte sigur ca mi-am gasit sufletul pereche.

Dar nu in ultimul rand de mine, mi-am dorit intotdeauna sa fiu mai curajos, mai increzut in sine – sa cred in ceea ce fac, ceea ce zic si ceea ce gandesc; sa-mi definesc clar scopul in viata – si iar DA.. Eu stiu unde merg si cel mai important eu stiu de ce fac asta!��Multumesc si sunt mandru sa spun ca sunt membru UncageX pentru ca tot ce am descris mai sus Noi invatam si practicam in UncageX …
Cum sa comunici cu cei din jur dar si cu tine, cum sa valorezi si sa valorifici, cum sa crezi si sa creezi, cum sa iubesti si sa intelegi, cum sa faci si niciodata sa nu dai inapoi de la ceea ce iti doresti prin crearea unui viitor de care sa te bucuri si sa te mandresti.��Multumesc Vadim pentru ca esti atat de simplu in geanialitatea ta pe care o insamantezi in noi, Multumesc ca esti cu noi!��La multi ani draga Vadim! La multi ani familia UncageX! La multi ani Univers!”
UncageX 2018 pentru mine – Alexei Prepelita

Andrei Nazarov, Alexandru Pinzaru, Alex Viz
Baietii care au avut curajul sa mearga la o incercare immensa pentru o cauza nobila

(foto) Au alergat 42 km pentru o cauză nobilă. Cum trei tineri din Moldova promovează voluntariatul în Marea Britanie

A. Nazarov

A. Pinzaru

In anul 2019 ne pregatim de mai multe oscaruri si mai multe premii, ceea ce este – mai multe visuri indeplinite!

#UncageX

Get inspired with my book on amazon press here

Vadim Turcanu

Award Winning Author - Entrepreneur
Speaker - Business Consultant - Judo and Polo Sportsperson
Explorer - Philanthropist - Blockchain Advocate, Investor