Cum să-ți mărești productivitatea rapid cu 20%

Cred ca îți sunt cunoscute gândurile “acum nu am chef sa fac acest lucru – o fac diseara sau mâine…” sau “o sa aștept pina îmi vine inspirația ”  

Chiar daca știi ca acele acțiuni sunt importante de făcut acum, pentru viitorul tău sau pentru familia ta, oricum procrastinezi

 

Cum să faci așa ca in majoritatea cazurilor sa ai chef sa faci ceea ce este nevoie de făcut?

Este vorba despre una din metodele programului Tare Productiv – despre nivelele tale de energie de-a lungul zilei și ce acțiuni se combina cu nivelul de energie pe care-l ai la moment. 


🔶Analizează nivelul tău de energie și planifica sarcinile zile in dependentă de acestea: 


Dimineața: Nivel de Energie Ridicat
Cum te simți: Plin de viața, energizatCe sarcini sunt recomandabile : acest nivel de energie este in special necesar pentru sarcinile strategice, luarea deciziilor importante, discuții și sarcini dificile. 
După Amiază: Nivel de energie de Restabilire Cum te simți: lejer, atenție scazuta (cele mai multe accidente rutiere sunt in timpul de după amiază din neatenție) Ce sarcini sunt recomandabile: in aceasta etapă a zilei cel mai bine de ocupat cu sarcinile administrative, comunicari, followup, crearea raporturilor, etc – ceia ce nu necesita multa gândire analitică.

Seara -Nivel de energie CreativCum te simți:  visător, creativ Ce sarcini sunt recomandabile: creative, brainstorm, creare, dizain, etc 
Cu toate ca aici este regula generală pentru cei matinali (care se trezesc dimineața), la tine posibil sa varieze un pic – analizează pe parcursul zilei care sunt nivelele tale si actioneaza in conformitate cu ele. Pentru cei nocturni (care lucrează pana in adâncul nopții și se trezesc mai târziu) ordinea este deobicei inversata. 
Urmărind nivelele tale de energie și acționând sarcinile care corelează cu acestea, eficiența ta va spori vizibil și te vei simți ca ai mai multe resurse și abilitați decât înainte. 

Cu o îmbunatățire a productivității de doar 3%, impactul către viitorul tău va fi considerabil! 

Dorești să-ti mărești productivitatea și mai mult decit atit ? 

👇

Semnează-te in forma de mai jos sa fii printre primii care vor primi cursul “Tare Productiv” in care voi împărți cele mai eficiente metode de productivitate, testate in decursul ultimilor 10 ani, (lansarea – peste doua saptamaini). 

Sunt confident ca acest program iti va dubla productivitatea