Oamenii și workshopurile despre care ai să auzi mai mult în 2021

La sfârșitul programului Super Speaker am fost emoționat de cuvintele participanților, despre calea parcursă și de faptul că lumea a devenit cu trei binefăcători mai mult! ⭐️🚀

A fost nevoie de patru zile și opt luni pentru a ajunge de la o idee la un curs care va aduce nu doar satisfacție facilitatorilor ci și o valoare imensa lumii. 🙏

Vă salut și sunt mândru de voi, de dedicația , stăruința și efortul pe care l-ați depus în acest program! Sunteți un exemplu 🙏🙏🔥

Despre cine și ce programe ai să auzi și mai mult în 2021!

Deja bine cunoscut partener al proiectului UncageX și fondatorul programului Strategic Networking – un atelier practic care învață pe antreprenori să utilizeze relațiile curente și să creeze relații noi pentru a-și atinge scopurile.

“In primul rând mulțumesc pentru realizarea unui vis de al meu. 

Când am decis să fac parte din acest program mi-am adus a minte momentul când eram in clasa a 5a, am ieșit in fața clasei la lecția de istoria, cu toate că știam tot, nu am putut să vorbesc căci m-am împietrit de rușine. Acel moment îmi era în minte de fiecare dată dar cu ajutorul acestui curs, m-am dez’pietrit.

Al doilea lucru pentru care sunt mulțumit este oportunitatea în sine, de a face acest curs. 

Mulțumesc pentru capacitatea de a vedea adânc și a descoperi căci m-am pornit la acest curs pentru un scop dar m-am găsit pe sine – mi-ai ajutat să descopăr ceea ce nici eu nu am văzut până acum. 

Nici nu-mi vine să cred ca deja de un timp trăiesc cu conștientizarea acestor calități și unelte ale mele  cu care îmi place să lucrez, în care doresc să mă aprofundez și pe care știu bine să le folosesc! Și încă un lucru interesant este că deja știu cum să împart aceasta și cu alții, înțeleg importantă la aceasta, înțeleg cât este de valoros și înțeleg cum poate să ajungă cineva la fericire prin intermediul relațiilor – căci asta, după părerea mea este cea mai neglijată resursă a antreprenorilor.

În meditația de astăzi am mai înțeles că ceea cu ce mă ocup acum este, mai mult sau mai puțin, scopul meu in viață!”❤️🙏

Deja de 5 luni este fondatorul proiectului ARTMASON – Un curs pentru lucrătorii de construcție care doresc să transforme dintr-un lucrător simplu într-un pietrar de meserie cu un loc de muncă bine plătit. 

“Cred că prin acest curs mi-am deschis ochii și mi-am dat seama cât de multă valoare am eu și cât de mult pot să dau și altor oameni! Chiar am primit multe feedback’uri de la oameni care apreciază mult ceea ce fac, apreciază Abilitățile mele și capacitatea mea de a mă împarți cu ei.

Acest curs a fost o piatra mare la fundamentul casei pe care o construiesc. Am învățat o mulțime de abilitați, până și expresii pe care le folosim și ne ajută la cursurile noastre. Îmi aduc aminte când am fost nevoit să țin un briefing in fața lucrătorilor și am folosit multe din uneltele luate pe care le-am învățat aici. Este super! Până acum îmi aduc aminte emoțiile și expresia fețelor celor care mă ascultau când le vorbeam și cum treceau prin mine acele emoții. 

Nu am destule cuvinte să exprim câtă valoare am luat din acest curs – mă simt mai încrezut, și sigur. Până acum nici numi închipuiam ce valoare pot să aduc oamenilor și familiei mele prin ceea ce fac.”❤️🙏

Conduce seminarele BE REAL – Programul care prin intermediul a 6 pași ajută oamenii să găsească idei noi, să facă multdoritul pas către acțiune și să pună in practică ceea ce deja știu și vor de mai mult timp.

“Am luat-o de la zero ca sa ajung azi să fac prezentările si facilitarea cursurile mele – pentru mine asta înseamnă că foarte multe am învățat din acest curs. 

Începând de la prima cărămida pana unde sunt acum.

Sunt mulțumit mie că m-am decis să vin la programul Super Speaker! Iar restul pentru ce sa întâmplat, sunt mulțumit ție ca m-ai ghidat să fac ceea ce nu aș fi făcut de unul singur. Sunt mulțumit mie că am luat această decizie – a fost o decizie bună să vin la acest curs.

Cu tot ceea ce am învățat, cu tot ceea ce am conștientizat dealungul acestui program, cu siguranța că voi reuși să ajut o mulțime de oameni și să schimb lumea spre bine, după cum îmi doresc foarte mult.

Nu știam până acum dar deja știu, și pentru asta sunt mulțumit ție și mie și colegilor de la curs pentru că ați fost o susținere enormă în schimbarea care sa întâmplat în toți noi și pentru drumul frumos pe care-l avem înainte.”❤️🙏

Va dorim cât mai multe realizări și un impact cât mai reușit atît in viitorul vostru, cît și în lume! 

Programul Super Speaker consistă din trei etape:

1. O consultare de 1-3 ore, în care se decide direcția cursului pe care ai dori să creezi (dacă ai o idee de workshop pe care ai dori să faci, o abilitate sau o experiență cu ajutorul căreia ai dori să ajuți și pe alții, sau poate dacă nu știi exact ce dar dorești să devii un speaker)

2. Workshopul de patru zile în care construiești conținutul viitorului tău curs, prezentarea acesteia și înveți cum să vorbești sigur fără foaie sau script. 

3. Programul de susținere de 8 luni de la idee la curs în care faci parte dintr-un grup cu alții colegi ai cursului pentru o creștere rapidă a cursului tău.

Pentru a verifica disponibilitatea locurilor pentru programul Super Speaker 2021, va Invit să scrieți un mesaj privat pe pagina Facebook UncageX sau pe website.