UncageX

UncageX

Ce și pentru cine este proiectul UncageX

Proiecturl UncageX nu este doar o metoda de dezvoltare personală ci este o transformare, o transformare a viitorului. Un nou tip de educație.
Nu este ieftin – Este scump;
Nu este individual – Este in grup
Nu sunt lecții teoretice – sunt exerciții si experiențe practice
Nu este ușor – Este greu
Dar funcționează!

Uncagex face schimbare in personalitate și in destinul celui care încorporează metodele.

Dacă ești o persoană care dorește să își transforme visul in realitate,dorește ca viața să se întoarcă în favoarea sa și se angajează să facă schimbarea, să știi că aici este un loc pentru tine și oameni ca tine!
Ești binevenit!

Aici nu există examene sau note, deoarece aceasta nu este motivația noastră. Motivația noastră ești tu, depășirea fricilor tale, si o viața nouă care te așteaptă !

Dacă ești gata sa depui efort psihologic și emotiv pentru a crea o viața cu care poți sa te mândrești, avem experiențe și oameni care te vor împinge spre rezultate!

UncageX nu este pentru toată lumea. Este pentru cei care cred în schimbare, pentru cei care sunt determinati, cei care sunt pregătiți să facă o mare schimbare în viața lor și în lume.

Din anul 2017, prin experiența UncageX sute de oameni și-au realizat visurile și scopurile personale si/sau profesionale.

Cativa membri cu proiectele lor (Aug 2019):
I’m Woman
MilliTex – Lenjerie de pat și produse textile pentru casă
Airon Team Ltd
New Blck

În UncageX vei avea experiențe care vor schimba modul în care percepi lumea și calitatea rezultatelor pe care le aduci în viața ta.
Vei fi parte dintr-o comunitate care face ISTORIE.

Urmareste pagina Facebook pentru urmatoarele evenimente UncageX in Londra, Chisinau si alte orashe: www.facebook.com/VadimDTurcanu